Om os

OM OS

Om os

Historien bag AbuSamra

Vi startede med at sælge falafel i år 2004 rundt omrking i forskellige markeder og pladser fra vores stand. Her lagde vi vægt på kvaliteten og på det oplevelse man får når man køber 'mad fra gaden'. Det var en succes siden da da folk har kunnet mærke de friske råvare i vores produkt og elskede os :-) Det var ligeledes en succes da vi bestemte os for at udvide sortimentet med shawarma og  kylling,


I år 2015 valgte vi at gå op til en højere plan og åbne vores egen forretning. Det gjorde vi så på tagensvej. Og her blev vi accepteret fra kunderne med lynets hast, folk elskede os bare og det er vi taknemmelige for. De elskede konceptet som helhed. Vi lægger vægt på at kvaliteten er vores første proritet, og derefter at priserne skal være så billigt som muligt, da vi hellere vil sælge meget til billige priser end at sælge lidt til dyre priser. 


Vores opskrifter på alt det vi tilbyder stammer fra gamle opskrifter fra mellemøsten. Lækre specielle krydderier der giver maden den helt rette smag! Glæd dig til en smagsoplevelse udover det sædvanlige.